Pěna z bílé čokolády
Suroviny
200 g kvalitní bílé čokolády
200 ml creme fraîche
200 ml smetany ke šehání
Postup
Čokoládu nalámeme do ohnivzdorné mísy a dáme jí na hrnec s vroucí vodou tak, aby se voda mísy nedotýkala. Čokoládu necháme zcela rozpustit, sundáme z tepla a necháme trošku vychadnout. Potom k čokoládě přidáme cr?me fraîche a smetanu a umícháme dohladka. Pěnu nalijeme do šesti skleniček a dáme na minimálně jednu hodinu chladit do lednice.
Pozn. Můžeme ozdobit nastrouhanou tmavou čokoládou.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 2 473x
Hodnocení receptu:
tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil
10
Komentáře receptu Pěna z bílé čokolády
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
reklama
Svíčková na smetaně
Recept na nejlepší české jídlo.
Recepty
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!