Teplý tuňákový salát
Suroviny
650 g malých nových brambor
175 g tuňáka v olivovém oleji
200 g zelených fazolek
2 lžíce bazalkového pesta
8 cherry rajčátek
4 lžíce olivového oleje (příp. může být olej od tuňáka)
2 hrsti baby špenátu
Postup
Brambory omyjeme, dáme do vařící vody a 15 minut vaříme doměkka. Mezitím smícháme pesto s olejem a tuňáka necháme okapat. Pak ho vidličkou rozdělíme na jednotlivé kousky. Na poslední tři minuty přidáme k bramborám fazolky, poté obojí scedíme a osušíme. Dáme do salátové misky. Přidáme špenát, osolíme a opepříme, vmícháme rajčata i tuňáka a zakapeme olejem s pestem.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 2 606x
Komentáře receptu Teplý tuňákový salát
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!