Teplý tuňákový salát

Suroviny

650 g malých nových brambor
175 g tuňáka v olivovém oleji
200 g zelených fazolek
2 lžíce bazalkového pesta
8 cherry rajčátek
4 lžíce olivového oleje (příp. může být olej od tuňáka)
2 hrsti baby špenátu

recept nemá fotografii

Postup

Brambory omyjeme, dáme do vařící vody a 15 minut vaříme doměkka. Mezitím smícháme pesto s olejem a tuňáka necháme okapat. Pak ho vidličkou rozdělíme na jednotlivé kousky. Na poslední tři minuty přidáme k bramborám fazolky, poté obojí scedíme a osušíme. Dáme do salátové misky. Přidáme špenát, osolíme a opepříme, vmícháme rajčata i tuňáka a zakapeme olejem s pestem.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2 606x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Teplý tuňákový salát


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist