Sendvič s vepřovým masem a hořčicí
Suroviny
2 vepřové plátky (po 80 – 100 g)
4 plátky chleba
50 g majonézy
60 g čedaru
1 lžíce olivového oleje (+ na potření)
1 cibule
1 lžíce tymiánových lístků
1 lžíce dijonské hořčice
2 – 4 okurky
Postup
Olej rozpálíme na velké pánvi s nepřilnavým povrchem, přidáme na plátky nakrájenou cibuli a tymián a 10 minut opékáme na mírném ohni. Přiklopíme a dalších 10 minut dusíme dozlatova, poté dáme stranou. Plamen zvýšíme, vepřové plátky z obou stran potřeme olivovým olejem a potom je z každé strany opékáme 2 minuty, dokud nebude maso udělané.
Dva chleby potřeme hořčicí i majonézou, navrch dáme plátek sýru a dáme pod gril, aby se sýr začal roztékat. Potom na chleby dáme plátky okurek, cibuli, na každý plátek vepřového masa a přiklopíme zbylými chleby.
Podáváme s rajčatovým salátem.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 2 449x
Komentáře receptu Sendvič s vepřovým masem a hořčicí
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!