Ředkvičková smaženice
Suroviny
2 svazky ředkviček
sůl, pepř
houbové koření (např. Vitana)
slunečnicový nebo olivový olej
1 cibule
máslo
kmín
2 vejce
petrželka
Postup
Ředkvičky omyjeme a nakrájíme na plátky. Posolíme, zakápneme olejem a necháme odležet v misce. Cibuli oloupeme, nasekáme nadrobno a zpěníme na másle. Přidáme ředkvičky, dosolíme, okmínujeme, opepříme a přidáme houbové koření. Chvilku podusíme, pak přidáme rozšlehaná vejce a nasekanou petrželku.
Podáváme s bramborem nebo chlebem.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Zdena,
Zobrazeno 2 465x
Hodnocení receptu:
tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil
10
Komentáře receptu Ředkvičková smaženice
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
reklama
Svíčková na smetaně
Recept na nejlepší české jídlo.
Recepty
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!