Naložený květák

Suroviny

květák
mrkev
ocet
dle chuti celé feferonky

NÁLEV:
0,75 l vody
0,3 l octa
1 lžíce soli
1 lžíce cukru
bobkový list
nové koření
celý pepř
estragon
1 lžička hořčičného semínka

recept nemá fotografii

Postup

Květák rozebereme na růžičky a dáme ho do vařící vody, kterou jsme okyselili octem. Povaříme 5 minut, scedíme a necháme vychladnout. Dáváme do sklenic a proložíme kolečky mrkve. Kdo má rád ostré, může přidat celé feferonky. Zalijeme nálevem, který připravíme tak, že všechny suroviny na nálev svaříme, uzavřeme víčky a sterilujeme 30 minut při teplotě 95 °C.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 4 826x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 10,00 (počet: 2) 10,00 2 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Naložený květák


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist