Zapečené jehněčí kotlety
Suroviny
12 jehněčích kotlet
4 stroužky česneku
sůl, pepř
majoránka
tymián
olivový olej
4 rajčata
broskvový kompot
12 plátků tvrdého sýra
Postup
Kotlety opláchneme a osušíme. Česnek oloupeme a prolisujeme, rozmícháme ho s 1 lžičkou soli, podle chuti pepře, majoránkou, tymiánem a 100 ml oleje. Do mísy vložíme kotlety, zalijeme marinádou a na 3 hodiny dáme na chladné místo. Během marinování maso obracíme. Pak ho z obou stran 4 minuty ogrilujeme na rozpáleném grilu, dáme do pekáče, na každou kotletu položíme plátek rajčete, kousek broskve a přikryjeme plátkem sýra. Zapečeme ve vyhřáté troubě.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Zdena,
Zobrazeno 2 338x
Komentáře receptu Zapečené jehněčí kotlety
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!