Zapečené jehněčí kotlety

Suroviny

12 jehněčích kotlet
4 stroužky česneku
sůl, pepř
majoránka
tymián
olivový olej
4 rajčata
broskvový kompot
12 plátků tvrdého sýra

recept nemá fotografii

Postup

Kotlety opláchneme a osušíme. Česnek oloupeme a prolisujeme, rozmícháme ho s 1 lžičkou soli, podle chuti pepře, majoránkou, tymiánem a 100 ml oleje. Do mísy vložíme kotlety, zalijeme marinádou a na 3 hodiny dáme na chladné místo. Během marinování maso obracíme. Pak ho z obou stran 4 minuty ogrilujeme na rozpáleném grilu, dáme do pekáče, na každou kotletu položíme plátek rajčete, kousek broskve a přikryjeme plátkem sýra. Zapečeme ve vyhřáté troubě.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2 338x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Zapečené jehněčí kotlety


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist