Medová žebírka na gril
Suroviny
4 kg vepřových žebírek
1/2 litru piva
4 lžíce medu
1 lžíce citronové šťávy
1 lžíce chilli koření
1 lžíce šalvěje
sůl
Postup
Žebírka naporcujeme, dáme do větší nádoby a zalijeme směsí piva, citronové šťávy, medu, soli a koření. Necháme alespoň 24 hodin marinovat a během této doby žebírka několikrát obrátíme. Poté opatrně grilujeme a nezapomínáme potírat zbylou marinádou.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 3 315x
Hodnocení receptu:
tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil
10
Komentáře receptu Medová žebírka na gril
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
reklama
Svíčková na smetaně
Recept na nejlepší české jídlo.
Recepty
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!