Hermelínové karbanátky
Suroviny
2 Hermelíny
2 dl mléka
40 g hrubé mouky
1 vejce
kmín
pepř
sůl
Postup
Z mléka a mouky uvaříme hustou kaši, do které přimícháme nastrouhané Hermelíny. Přidáme kmín, osolíme, opepříme a přimícháme celé vejce. Zahustíme strouhankou. Dáme vychladit do lednice a poté z těsta tvarujeme karbanátky, které obalíme v hladké mouce a smažíme na rozpáleném oleji.
Podáváme s brambory a tatarkou, nebo jen s černým pečivem.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 3 690x
Hodnocení receptu:
tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil
10
Komentáře receptu Hermelínové karbanátky
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
reklama
Svíčková na smetaně
Recept na nejlepší české jídlo.
Recepty
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!