Hovězí maso po provensálsku

Suroviny

4 plátky hovězího masa
4 brambory
4 žampiony
4 mrkve
4 rajčata
2 větší bílé ředkvičky
1 malá cuketa
1 cibule
1 červená cibule
2 lžíce olivového oleje
1 hrst provensálských bylinek
1 malý rajský protlak

recept nemá fotografii

Postup

Brambory oloupeme a nakrájíme je na půlměsíčky. Stejně tak připravíme ředkvičky a mrkev. Cuketu neoloupeme, ale jen rozpůlíme. Vykrojíme jádra a také nakrájíme na půlměsíčky. Žampiony nakrájíme na plátky a cibuli na drobno. Rajčata oloupeme, rozpůlíme, vykrojíme z nich jádra (nevyhazujeme) a také nakrájíme.

Do větší hluboké pánve nalijeme olej a zprudka na něm osmažíme plátky masa. Když se zatáhne, vyndáme ho a do oleje dáme cibuli a jádřince z rajčat. Necháme cibuli zesklovatět, potom přidáme maso, osolíme, opepříme, přidáme bylinky a všechnu ostatní zeleninu. Podlijeme sklenicí vody a necháme 40 minut dusit, podle měkkosti masa. Jakmile bude měkké, zahustíme protlakem.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 3 714x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 8,00 (počet: 1) 8,00 1 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Hovězí maso po provensálsku


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist