Ďábelská omáčka
Suroviny
60 g sterilovaných okurek
200 g majonézy
25 g kečupu
0,3 dl vína
20 g cibule
10 g feferonek
sůl
pepř
hořčice
ocet
worcester
Postup
Okurky nastrouháme a vmícháme je do majonézy. Přidáme na drobno nakrájenou cibuli a feferonky. Promícháme a přidáme kečup, trošku hořčice, víno, ocet, pepř a worcester, osolíme. Vše promícháme a necháme chvíli vychladit.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 3 554x
Hodnocení receptu:
tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil
10
Komentáře receptu Ďábelská omáčka
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
reklama
Svíčková na smetaně
Recept na nejlepší české jídlo.
Recepty
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!