Salát s hovězím masem

Suroviny

650 g nových brambor
300 g svíčkové
300 g fazolových lusků
2 stroužky česneku
100 g cherry rajčátek
1 červená cibule
2 lžíce majonézy
1 lžíce vinného octa
1 lžíce křenu
1 lžíce petrželky
olivový olej

recept nemá fotografii

Postup

Troubu rozehřejeme na 180 °C. Brambory nakrájíme na polovičky, dáme do pekáčku s troškou olivového oleje a dáme péct do trouby na 25 minut. Mezitím dáme do misky lžíci oleje, polovinu rozdrceného česneku a maso, které jsme nakrájeli na nudličky a všechno pořádně promícháme. Necháme marinovat.

Fazolové lusky uvaříme v osolené vodě, scedíme a smícháme s na drobno nakrájenou cibulí a rajčátky nakrájenými na poloviny.

Majonézu smícháme s octem, křenem, zbylým česnekem, troškou oleje a umícháme si dressing.

Na pánvi rozehřejeme olej a osmahneme na něm svíčkovou. Necháme ji trošku vychladnout a nakonec smícháme maso se zeleninou a přelijeme připraveným dressingem.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 3 566x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Salát s hovězím masem


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist