Salát s hovězím masem
Suroviny
650 g nových brambor
300 g svíčkové
300 g fazolových lusků
2 stroužky česneku
100 g cherry rajčátek
1 červená cibule
2 lžíce majonézy
1 lžíce vinného octa
1 lžíce křenu
1 lžíce petrželky
olivový olej
Postup
Troubu rozehřejeme na 180 °C. Brambory nakrájíme na polovičky, dáme do pekáčku s troškou olivového oleje a dáme péct do trouby na 25 minut. Mezitím dáme do misky lžíci oleje, polovinu rozdrceného česneku a maso, které jsme nakrájeli na nudličky a všechno pořádně promícháme. Necháme marinovat.
Fazolové lusky uvaříme v osolené vodě, scedíme a smícháme s na drobno nakrájenou cibulí a rajčátky nakrájenými na poloviny.
Majonézu smícháme s octem, křenem, zbylým česnekem, troškou oleje a umícháme si dressing.
Na pánvi rozehřejeme olej a osmahneme na něm svíčkovou. Necháme ji trošku vychladnout a nakonec smícháme maso se zeleninou a přelijeme připraveným dressingem.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 3 566x
Komentáře receptu Salát s hovězím masem
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!