Maďarská slepičí polévka

Suroviny

1 slepice
150 g sušených fazolí
2-3 mrkve
malá hlávka zelí
půlka celeru (nebo 1 malý)
hrst sušených hub
1 bobkový list
petrželová nať
sůl, pepř

recept nemá fotografii

Postup

Fazole a houby předem namočíme. Slepici očistíme a omyjeme a dáme vařit do 1,5 l vody. Osolíme, opepříme a vaříme půl hodiny. Očistíme a omyjeme zeleninu, zelí nakrouháme na proužky a vše s bobkovým listem a houbami přidáme do polévky. Vařáíme, dokud není maso měkké. Pak slepici vyjmeme, maso obereme a nakrájíme na kousky. Zeleninu také vyjmeme a nakrájíme na malé kousky. Odstraníme z vývaru bobkový list, vrátíme do něj maso a zeleninu a do polévky na talíři přidáme nasekanou petrželovou nať.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 4 011x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 7,50 (počet: 4) 7,50 4 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Maďarská slepičí polévka


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist