Filé s česnekovou majonézou

Suroviny

500 g rybího filé
250 ml olivového oleje
2 stroužky česneku
2 žloutky
3 lžíce citronové šťávy
4 plátky toastového chleba
75 g hladké mouky
1 vejce
3 lžíce slunečnicového oleje
cukr
sůl
pepř
plátky citronu na ozdobení

recept nemá fotografii

Postup

Žloutky smícháme s 1 lžící citronové šťávy, osolíme, opepříme a přidáme trošku cukru. Po lžičkách vmícháme olivový olej a prolisovaný česnek.

Z toustového chleba odřežeme kůrku a zbytek rozdrobíme. V této strouhance obalíme rybí filé. Do mouky přidáme půl lžičky soli a opepříme. Vejce rozšleháme. Filé omyjeme, osušíme, zakapeme citronovou šťávou, obalíme v takto připraveném trojobalu a na rozpáleném oleji z obou stranách smažíme asi 4 minuty.

Osmaženou rybu podáváme s česnekovou majonézou a zeleninovým salátem, zdobíme citronem.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2 513x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Filé s česnekovou majonézou


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist