Dušená chobotnice

Suroviny

600 g mražené chobotnice
4 rajčata
1 větší cibule
4 stroužky česneku
1 větší paprika
50 g oleje
1,5 dl červeného vína
bobkový list
nové koření
pepř
sůl

recept nemá fotografii

Postup

Chobotnici necháme rozmrazit při pokojové teplotě a potom nakrájíme na kousky. Cibuli, rajčata a papriku s česnekem nakrájíme na plátky. V kastrolu rozehřejeme olej, dáme do něj cibuli a necháme mírně zpěnit. Potom přidáme chobotnici. Po chvíli přidáme rajčata, papriku, česnek, bobkový list, nové koření a osolíme, opepříme. Podlijeme vínem a pod pokličkou dusíme. Občas promícháme a dle potřeby podlijeme vínem.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 3 734x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Dušená chobotnice


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist