Dušená chobotnice
Suroviny
600 g mražené chobotnice
4 rajčata
1 větší cibule
4 stroužky česneku
1 větší paprika
50 g oleje
1,5 dl červeného vína
bobkový list
nové koření
pepř
sůl
Postup
Chobotnici necháme rozmrazit při pokojové teplotě a potom nakrájíme na kousky. Cibuli, rajčata a papriku s česnekem nakrájíme na plátky. V kastrolu rozehřejeme olej, dáme do něj cibuli a necháme mírně zpěnit. Potom přidáme chobotnici. Po chvíli přidáme rajčata, papriku, česnek, bobkový list, nové koření a osolíme, opepříme. Podlijeme vínem a pod pokličkou dusíme. Občas promícháme a dle potřeby podlijeme vínem.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 3 815x
Komentáře receptu Dušená chobotnice
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!