Vyskočky
Suroviny
250 g hladké mouky
200 g cukru
170 g 100% ztuženého tuku
1 lžíce kakaa
šlehačka
formičky košíčků
Postup
Z tuku, cukru, mouky a kakaa vypracujeme těsto a plníme jím formičky. Při zpracování těsta musíme mít teplé ruce, aby nám těsto netuhlo. Těsto pečeme v dobře vyhřáté troubě. Při pečení se ve formičkách vyfoukne. Když jsou vyskočky upečené, vyklopíme je. Na povrchu pootevřeme a vychladlé plníme ušlehanou šlehačkou.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Zdena,
Zobrazeno 5 712x
Hodnocení receptu:
tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil
10
Komentáře receptu Vyskočky
anna: | neděle 5. června 2011 |
peču vyskočky jako vánoční cukroví.suroviny jsou stejné jen nedávám kakao.těsto vyválím a radélkem nakrájím na čtverčky,peču na plechu s pečícím papírem.po upečení obaluji lehce v moučkovém cukru a jsou vynikající! |
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
reklama
Svíčková na smetaně
Recept na nejlepší české jídlo.
Recepty
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!