Chřest s holandskou omáčkou

Suroviny

500 g brambor
250 g bílého chřestu
40 g másla

OMÁČKA:
3 žloutky
220 g másla
50 ml studené vody
1/2 citronu
bílý pepř
sůl

recept nemá fotografii

Postup

Chřest očistíme a nakrájíme na tenké špalíčky a zlehka orestujeme na másle.

Žloutky v rendlíku vyšleháme do pěny. Rendlík dáme do vodní lázně a za stálého míchání připravíme hustou pěnu (nesmíme přehřát, jinak se srazí). Rendlík odstavíme z tepla a za stálého míchání přimícháme přepuštěné máslo.

Omáčku dochutíme citronovou šťávou, bílým pepřem a solí.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2 757x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Chřest s holandskou omáčkou


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist