Hovězí vývar
Suroviny
800 g předního hovězího masa s kostí
100 g kořenové zeleniny (celer, mrkev, petržel)
1 cibule
sůl
Postup
Maso dobře omyjeme a zalijeme studenou vodou. Osolíme a pomalu vaříme 3 hodiny. Půl hodiny před koncem vaření přidáme očištěnou a pokrájenou zeleninu a celou oloupanou cibuli a necháme dovařit. Po uvaření vyndáme maso a vývar přecedíme.
Do vývaru můžeme přidat uvařené těstoviny, játrové knedlíčky atd.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 3 299x
Hodnocení receptu:
10,00 (počet: 1)
10,00
1
10
Komentáře receptu Hovězí vývar
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
reklama
Svíčková na smetaně
Recept na nejlepší české jídlo.
Recepty
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!