Slepice s hráškem

Suroviny

1 slepice
500 ml slepičího vývaru
250 ml smetany
50 g másla
50 g hladké mouky
1 cibule
100 g sterilovaného hrášku
2 lžíce oleje
muškátový oříšek
sůl

recept nemá fotografii

Postup

Slepici očistíme, omyjeme, rozpůlíme a dáme vařit do osolené vody. Cibuli nakrájíme nadrobno a osmahneme na oleji. Uvařenou slepici vykostíme, nakrájíme na kousky a na cibulce krátce opečeme.

Z hladké mouky a části másla připravíme světlou jíšku, kterou rozředíme vývarem a nalijeme na maso. Přidáme okapaný hrášek, smetanu, promícháme, dle chuti můžeme dosolit.

Hotový pokrm můžeme zjemnit máslem, okořenit muškátovým oříškem a jen lehce prohřát.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2 350x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Slepice s hráškem


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist