Tuňáková pomazánka I.
Suroviny
1 konzerva tuňáka
1/2 citronu
svazek ředkviček (příp. kedlubna)
pažitka
sůl
toustový chléb, veka..
Postup
Konzervu tuňáka i s olejem vysypeme do misky, přidáme očištěné a najemno nastrouhané ředkvičky (příp. kedlubnu). Ochutíme šťávou z půlky citronu a maličko přisolíme. Řádně promícháme a takto připravenou pomazánkou potíráme plátky veky, chleba, příp. toustový chleba a nakonec zasypeme nadrobno nakrájenou pažitkou. Můžeme přizdobit kousky různé zeleniny.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 2 558x
Hodnocení receptu:
tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil
10
Komentáře receptu Tuňáková pomazánka I.
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
reklama
Svíčková na smetaně
Recept na nejlepší české jídlo.
Recepty
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!