Plzeňská roláda
Suroviny
800 g vepřové plece
2 cibule
1 vejce
2 sterilizované okurky
2 lžíce kečupu
1 lžíce hladké mouky
2 dcl piva
olej
nové koření
pepř
sůl
Postup
Přibližně čtvrtinu masa odřízneme a ze zbylého nakrájíme plátky, které naklepeme, osolíme a opepříme. Odříznuté maso nameleme, promícháme s troškou vody se solí, navršíme do středu plátku masa, na to položíme překrájená natvrdo uvařená vejce a na nudle nakrájené okurky. Zavineme a převážeme nití.
Dáme do pekáče, do kterého jsme dali trošku oleje a pokrájenou cibuli, přidáme nové koření a za mírného podlévání pečeme do měkka. Měkkou roládu vyndáme, šťávu zaprášíme moukou, zasmahneme, zalijeme pivem a kečupem a povaříme. Poté procedíme na roládu, kterou jsme nakrájeli na plátky.
Podáváme s vařenými brambory nebo bramborovou kaší.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 3 728x
Komentáře receptu Plzeňská roláda
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!