Grilovaný pstruh ve slanině
Suroviny
4 pstruzi
citronová šťáva
50 g másla
česnek
sůl, pepř
anglická slanina (12 - 16 plátků)
máslo na potírání
Postup
Vykuchané pstruhy omyjeme a osušíme. V břišní dutině je potřeme citronovou šťávou a necháme asi půl hodiny odležet v chladnu. 50 g másla rozšleháme s utřeným nebo prolisovaným česnekem, solí a pepřem. Potom citronovou šťávu z pstruhů otřeme a břišní dutinu vymažeme česnekovým máslem. Každého pstruha obalíme 3-4 plátky anglické slaniny. Takto upravené pstruhy můžeme grilovat z každé strany asi 8 minut nebo péci v troubě. Během tepelné přípravy je potíráme máslem.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Zdena,
Zobrazeno 5 667x
Komentáře receptu Grilovaný pstruh ve slanině
anonym: | neděle 11. února 2007 |
Je to dobrý recept.Hned si hodu vyskoušet. |
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!