Drůbeží játra s křenovou omáčkou
Suroviny
6 kusů drůbežích jater
3 rajčata
1 lžíce sádla
cibule
křen
zakysaná smetana
sůl
pepř
Postup
Rajčata rozpůlíme a polijeme vařící vodou. Po 3 minutách rajčata vyndáme, sloupneme slupku a nakrájíme na centimetrové kousky. Na sádle zpěníme nakrájenou cibulku, přidáme neosolená játra, která necháme zatáhnout. Osolíme, opepříme a přidáme nakrájená rajčata. Dusíme doměkka a dle potřeby doléváme vodu. Nakonec přimícháme zakysanou smetanu a křen, krátce povaříme. Šťávu můžeme dle potřeby zahustit.
Příloha: krokety, hranolky, brambory.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 2 937x
Komentáře receptu Drůbeží játra s křenovou omáčkou
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!