Ryba ve sladkokyselé omáčce

Suroviny

400 rybích filetů (pangasius)
2 lžičky kari
1 lžíce hladké mouky
1 žlutá paprika
2 mrkve
4 jarní cibulky
1 větší cibule
šťáva z 1 citrónu
1 lžička hnědého cukru
1 hrst nasekané pažitky
1 balení chlebových placek
sůl
pepř
20 ml olivového oleje na smažení

recept nemá fotografii

Postup

Rybu necháme rozmrznout tak, aby se dala krájet. Potom jí posypeme kari kořením, osolíme, opepříme a zasypeme hladkou moukou. Promícháme necháme chvíli proležet.

Zeleninu omyjeme a zbavíme jadérek. Papriku, jarní cibulku a mrkev s cibulí nakrájíme na tenké plátky. Dáme jí smažit do hluboké pánvi na olivový olej. Pánev přiklopíme a zeleninu necháme změknout. Potom na zeleninu dáme kousky ryby, podlijeme vše vodou a necháme opět podusit pod pokličkou. Když bude ryba měkká, promícháme a zakapeme citrónovou šťávou a osladíme. Můžeme dosolit, dopepřit.

Podáváme na talíře, zdobíme nasekanou pažitkou a podáváme s chlebovými plackami a bílým jogurtem.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 3 324x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Ryba ve sladkokyselé omáčce


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist