Mořská ryba na čabajce

Suroviny

500 g brambor
100 g pikantní čabajky
2 lžíce olivového oleje
2 lžičky sušeného tymiánu
6 lžic suchého bílého vína
150 ml zeleninového vývaru
2 hrsti cherry rajčat
4 filety z mořských ryb
40 g bazalky

recept nemá fotografii

Postup

Do velkého hrnce dáme olej, který necháme rozpálit a dáme na něj na kolečka nakrájenou čabajku. Smažíme asi 2 minuty, aby se čabajka rozvoněla. Přidáme pokrájené brambory a lžičku sušeného tymiánu. Přimícháme bílé víno, přiklopíme a necháme 15 minut vařit, aby brambory změkly. Dle potřeby přidáváme vývar. Promícháme a dle chuti osolíme, opepříme. Poté přidáme na půlky rozkrojená cherry rajčátka a polovinu bazalky, přiložíme rybí filety, které jsme z obou stran osolili a zasypeme lžičkou tymiánu, přiklopíme a dalších 5 minut vaříme.

Servírujeme se zbylou bazalkou a zakapeme olivovým olejem.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2 841x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Mořská ryba na čabajce


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist