Lovecký špíz

Suroviny

750 g srnčí kýty
sůl, pepř
bobkový list
olej
250 g anglické slaniny
250 g vepřových jater
150 g kečupu

recept nemá fotografii

Postup

Kýtu necháme odležet a pak ji nakrájíme na malé kousky. Mírně je naklepeme, osolíme, opepříme, vložíme do misky, proložíme bobkovým listem, zakapeme olejem a necháme v chladnu několik hodin. Pak napichujeme na jehlu střídaně kousky kýty, zatočený proužek anglické slaniny a opepřený kousek jater (játra v této fázi přípravy nesolíme). Opékáme na horkém oleji doměkka. Před koncem pečení osolíme játra. Špíz přelijeme troškou výpeku a pokapeme kečupem.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 3 305x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Lovecký špíz


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist