Srnčí medailónky na hříbcích
Suroviny
600 g srnčí kýty300 g hříbků
60g sádla
1 velká cibule
1 lžička hladké mouky
drcené nové koření
kmín
sůl, pepř
Postup
Kýtu očistíme a nakrájíme na malé plátky, které naklepeme a na okrajích nařízneme. Okořeníme pepře a novým kořením. Medailónky obalíme z jedné strany v hladké mouce, opečeme na rozpáleném sádle po obou stranách a vyjmeme. Na pánvi ve výpeku pak zpěníme oloupanou nadrobno nakrájenou cibulku, přidáme očištěné a na plátky nakrájené hříbky, sekaný kmín a osmažíme. Medailónky vložíme zpět do pánve a společně krátce s houbami podusíme.
Podáváme se smaženými hranolky nebo opečenými bramborami.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Zdena,
Zobrazeno 4 557x
Komentáře receptu Srnčí medailónky na hříbcích
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!