Srnčí medailónky na hříbcích

Suroviny

600 g srnčí kýty300 g hříbků
60g sádla
1 velká cibule
1 lžička hladké mouky
drcené nové koření
kmín
sůl, pepř

recept nemá fotografii

Postup

Kýtu očistíme a nakrájíme na malé plátky, které naklepeme a na okrajích nařízneme. Okořeníme pepře a novým kořením. Medailónky obalíme z jedné strany v hladké mouce, opečeme na rozpáleném sádle po obou stranách a vyjmeme. Na pánvi ve výpeku pak zpěníme oloupanou nadrobno nakrájenou cibulku, přidáme očištěné a na plátky nakrájené hříbky, sekaný kmín a osmažíme. Medailónky vložíme zpět do pánve a společně krátce s houbami podusíme.
Podáváme se smaženými hranolky nebo opečenými bramborami.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 4 557x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Srnčí medailónky na hříbcích


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist