Kapr na víně podle Rožmberků

Suroviny

(pro 4 osoby)
600 g kapra
10 g soli
50 g hladké mouky
kmín
100g sádla
30 g cukru
šalvěj
rozmarýn
případně čerstvé bylinky

recept nemá fotografii

Postup

Kapra naporcujeme a důkladně osolíme a necháme chvilku odležet. Pak porce okmínujeme, obalíme v hladké mouce a hned zprudka pečeme na rozpáleném sádle na pánvi nejprve po jedné straně, pak je otočíme, zmírníme teplotu a po chvíli přidáme cukr. Necháme ho roztát a vše pak podlijeme vínem a přidáme posekané byliny. Když se víno odpaří a šťáva zhoustne, je pokrm připraven.
Podáváme se šťouchanými bramborami nebo na česnekové topince.
Kapra lze takto připravit i v troubě

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 3 645x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Kapr na víně podle Rožmberků


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist