Pstruh nadívaný zeleninou
Suroviny
4 pstruzi
4 stroužky česneku
sůl
2 rajčata
1 cibule
2 papriky
100 g slaniny
hladká mouka
pálivá paprika
olej
Postup
Ryby zevnitř potřeme česnekem, který jsme utřeli se solí a dále ryby naplníme směsí krájených rajčat, cibule, papriky a slaniny. Ryby ovážeme, obalíme ve směsi mouky a papriky. Opečeme po obou stranách na pánvi, nebo můžeme péct 30 minut v troubě. Podáváme s bramborem.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 3 373x
Hodnocení receptu:
tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil
10
Komentáře receptu Pstruh nadívaný zeleninou
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
reklama
Svíčková na smetaně
Recept na nejlepší české jídlo.
Recepty
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!