Vepřová kýta rytíře Fryduše

Suroviny

6 řízků vepřové kýty
1 lžička soli
1 lžička pepře
1 lžička solamylu
1 lžička worchesterové omáčky
2 stroužky česneku
1/2 lžičky majoránky
1/2 lžičky pálivé papriky
1/2 lžičky sladké papriky
2 vejce
3 lžičky kečupu
4 lžičky oleje

recept nemá fotografii

Postup

Maso naklepeme. Vejce rozšleháme, přidáme do něj všechny ostatní přísady a důkladně promícháme. Do marinády vložíme řízky a necháme v chladu odležet nejméně 24 hodin. Naložené maso osmahneme na tuku asi 2 - 3 minuty z každé strany.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 4 613x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 5,00 (počet: 1) 5,00 1 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Vepřová kýta rytíře Fryduše


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist