Azu po tatarsku

Suroviny

600 g zadního hovězího masa
100 g cibule
olej
1 lžíce rajčatového protlaku
100 g kyselých okurek
sůl, pepř
2 bobkové listy
1 lžíce hladké mouky

ukázka receptu Azu po tatarsku
Posunovut vlevo
ukázka receptu Azu po tatarsku
Posunout vpravo

Postup

Maso nakrájíme na hrubší nudle, osolíme, opepříme a opečeme s pokrájenou cibulí na oleji. Opečené zaprášíme moukou, opět zasmažíme, zajileje vodou, přidáme bobkové listy a dusíme téměř doměkka. Před koncem dušení přidáme rajčatový protlak a na nudličky nakrájené kyselé okurky, vše společně povaříme. Šťáva na pokrm nesmí být příliš hustá.
Odstraníme bobkové listy a podáváme s vařenými bramborami, houskovým knedlíkem nebo se špagetami.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 17 679x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 6,25 (počet: 12) 6,25 12 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Azu po tatarsku

anonym: pátek 5. července 2013
oloupaná rajčata to také vylepší ,podle chuti :-)
anonym: sobota 21. dubna 2012
Můžu se zeptat na kolik je to porcí??...
anonym: úterý 7. února 2012
tak se podivej na tu HORCICI,jak se to pise
anonym: úterý 31. ledna 2012
výborné jídlo, naučila me ho tchýne.pridávame jeste papriku jelikoz je jí přes sezonu hodne a je to výborné.Jako přílohu jíme hranolky
anonym: úterý 19. února 2008
moc dobré,já přidávám ještě trochu hořtice
anonym: sobota 10. února 2007
Je to parádní pochutnáníčko.

Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist