Jehněčí hřbet

Suroviny

1,5 kg jehněčího hřbetu
1 palička česneku
šťáva a kůra z jednoho citronu
špetka majoránky
sůl
olej

recept nemá fotografii

Postup

Hřbet očistíme, osušíme a odřežeme z něj lůj a tuk. Prošpikujeme stroužky česneku a potřeme směsí, kterou si připravíme smícháním nastrouhané citronové kůry, šťávy z citronu, špetky majoránky a soli. Dáme do pekáčku a překryjeme alobalem. Dáme péct do předem vyhřáté trouby na 180 °C a cca hodinu zakryté pečeme. Pak sundáme alobal a dopékáme ještě 30 minut. Přeléváme výpekem.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 4 570x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 5,50 (počet: 2) 5,50 2 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Jehněčí hřbet

anonym: neděle 31. března 2013
Nic moc :-(

Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist