Mleté maso zapečené se zelím

Suroviny

700 g mletého masa
500 g kyselého zelí
1 hrnek rýže
3 cibule
1 kečup
1 smetana
sůl
pepř

recept nemá fotografii

Postup

Maso osolíme a opepříme. Hrnek rýže uvaříme, necháme ji vychladnout a potom jí přimícháme k masu. Do zapékací mísy dáme na dno zelí a na něj dáme válečky, které jsme vytvarovali z mletého masa smíchaného s rýží. Válečky pokryjeme vrstvou zelí. Takhle pokračujeme do vyčerpání zásob. Končíme zelím. Vrchní vrstvu zelí poklademe kolečky cibule, zalijeme kečupem, trošku podlijeme vodou a pečeme hodinu v troubě. Chvíli před dokončením zalijeme smetanou.

Podáváme s brambory.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 9 945x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 8,89 (počet: 9) 8,89 9 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Mleté maso zapečené se zelím

anonym: čtvrtek 22. listopadu 2012
vřele doporučuji. Vařívám to roky a nikdy to nezklamalo.

Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist