Vepřová plec s bylinkovým máslem

Suroviny

1200 g vepřové plece
60 g másla
2 lžičky dijonské hořčice
400 ml hovězího vývaru
1 lžička zelených bylinek (rozmarýn, majoránka, bazalka, tymián..)
1 lžíce oleje
1 lžíce hladké mouky

recept nemá fotografii

Postup

Troubu předehřejeme na 200 °C. Smícháme hořčici s 2 lžícemi másla a směsí bylinek. Maso omyjeme, osušíme a ovážeme provázkem a vetřeme do masa připravené bylinkové máslo. Do pánve dáme olej, zprudka na něm orestujeme maso a výpek si schováme. Maso potom zabalíme do alobalu a dáme ho na plech do trouby předehřáté na 200 °C a pečeme 1,5 hodiny.

Na pánvi rozehřejeme uschovaný výpek z masa, zasypeme moukou, zalijeme vývarem a vaříme do zhoustnutí. Maso nakrájíme na plátky a podáváme přelité omáčkou.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 3 273x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Vepřová plec s bylinkovým máslem


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist