Jehněčí guláš

Suroviny

1 kg jehněčího masa
8 brambor
150 g sterilovaných rajčat
150 g předvařených bílých fazolí
8 mrkví
5 cibulí
1 černé pivo
2 stonky řapíkatého celeru
1 lžička tymiánu
1 bobkový listopad
olej
sůl
pepř

recept nemá fotografii

Postup

Troubu předehřejeme na 200 °C. Z masa odstraníme tuk a nakrájíme na kostky. Na pánvi rozpálíme olej a maso osmahneme a dáme si ho stranou. Přilijeme do pánve nový olej a na něm opečeme na drobno nakrájenou cibuli. Maso i s cibulí dáme do hrnce, přidáme na kolečka nakrájenou mrkev, na kousky nakrájené brambory a celer a také fazole. Zalijeme pivem a zároveň i vodou tak, aby maso i zelenina byly pod hladinou. Přidáme tymián, bobkový list, osolíme a opepříme. Přiklopíme pokličkou a dáme na 2 hodiny péct do trouby.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 6 712x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 9,50 (počet: 2) 9,50 2 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Jehněčí guláš

anonym: pátek 18. listopadu 2011
super

Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist