Jehněčí na zelenině

Suroviny

1,5 kg jehněčí plece
500 g brambor
2 hlavičky česneku
2 mrkve
1 paprika
1 cuketa
olivový olej
snítka bylinek (rozmarýn, šalvěj, tymián..)
svazek zeleného chřestu
sůl
pepř

recept nemá fotografii

Postup

Jehněčí maso omyjeme a prořízneme do něj kapsu, do které dáme bylinky a několik stroužků česneku. Zeleninu omyjeme a nakrájíme na menší špalíčky. Jehněčí maso opepříme, osolíme a dáme do pekáče, přiklopíme a pečeme v předehřáté troubě na 180 °C. Pečeme 1,5 hodiny. Potom přidáme brambory, které jsme nakrájeli a mrkev. Osolíme, trošku opepříme a zakápneme olivovým olejem. Opět přiklopím a pečeme dalších půl hodiny. Potom přidáme ještě česnek, papriky, chřest a cuketu a na posledních 15 minut pečeme. Když bude maso upečené, ještě ho zabalíme do alobalu a necháme chvíli odležet.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 3 410x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Jehněčí na zelenině


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist