Vepřové na tymiánu

Suroviny

800 g vepřové pečeně bez kosti
4 lžíce strouhanky
hrstka nasekaných mandlí
1 snítka tymiánu
2 lžíce másla
sůl
pepř

recept nemá fotografii

Postup

Maso osolíme a opepříme ze všech stran. Dáme ho do pekáčku, trošku podlijeme a dáme na hodinu do trouby vyhřáté na 180 °C péct. Máslo promícháme se strouhankou, tymiánem, mandlemi a osolíme a opepříme. Tím nám vznikla drobenka, kterou přisypeme a přitlačíme na maso a dáme zpátky do trouby.

Podávat můžeme s brambory a dušenou zeleninou.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 3 646x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 8,00 (počet: 1) 8,00 1 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Vepřové na tymiánu


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist