Pikantní bůček
Suroviny
1 kg vepřového bůčku
12 stroužků česneku
celý pepř
bobkový list
dalších cca 15 stroužků česneku
1 lžička pepře
1 lžička kari
1 lžička grilovací koření
1 lžička worcester
1 lžička chilli
Postup
Bůček dáme vařit do tlakového hrnce společně s 12ti stroužky česneku, několika kuličkami pepře a bobkovým listem. Po dobu, co se nám maso vaří, prolisujeme dalších 15 stroužků česneku a přidáme k němu po lžičkách výše uvedeného koření. Až bude bůček uvařený, vyndáme ho z hrnce a hned potřeme touto připravenou směsí. Čím více, tím lépe. Zabalíme do alobalu a dáme uležet do lednice. Necháme uležet co nejdéle. Alespoň do druhého dne.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 3 807x
Komentáře receptu Pikantní bůček
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!