Pečený lilek

Suroviny

2 menší lilky
1 lžička sardelové pasty
2 lžíce vinného octa
2 lžíce červeného vína
2 stroužky česneku
1 cibule
2 lžíce kaparů
hrnek olivového oleje
petrželová nať
mletý bílý pepř

recept nemá fotografii

Postup

Lilky podélně nakrájíme na plátky, osolíme a necháme odležet. Potom je osušíme, potřeme olejem a dáme do změknutí na gril. Až změknout, přehneme je na třetiny a dáme do zapékací mísy a krátce zapečeme a polijeme marinádou, kterou jsme připravili takto: utřený česnek smícháme se sardelovou pastou, petrželkou, kapary, pepřem, nadrobno nakrájenou cibulí, octem a červeným vínem.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 4 222x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Pečený lilek


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist