Římský květák

Suroviny

1 květák
petrželová nať
4 stroužky česneku
petrželová nať
rajský protlak (nebo nadrobno nakrájená oloupaná rajčata)
strouhaný sýr
olej
sůl

recept nemá fotografii

Postup

Květák rozebereme na růžičky a košťál nakrájíme na kostičky. Česnek pokrájíme nadrobno a zpěníme ho na oleji, přidáme petrželku s květákem a orestujeme. Potom přidáme rajský protlak, podlijeme troškou vody a osolíme. Dusíme asi 8 – 10 minut.

Květák se šťávou servírujeme na talíře, sypeme sýrem a podáváme s pečivem.

Pozn.: Místo květáku lze použít brokolici.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 5 424x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 1,00 (počet: 1) 1,00 1 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Římský květák


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist