Plněné roštěnky s Hermelínem
Suroviny
(pro 4 osoby)
600 g roštěnce (4 plátky)
sůl
Vegeta speciál
120 g Hermelínu
70 g oleje
80 g kečupu
80 g bílého jogurtu
40 g ostré hořčice
vývar
kousek másla
Postup
Roštěnky více naklepeme, okraje nařízneme a plátek posypeme Vedetou. Na polovinu roštěnky položíme plátky Hermelínu, plátek přehneme, okraje sklepneme paličkou nebo sepneme párátkem. Osolíme a po obou stranách opečeme v horkém oleji. Měkké roštěnky vyjmeme. Do výpeku přidáme kečup, jogurt, hořčici a za stálého míchání prohřejeme. Podle potřeby zastříkneme troškou vývaru a zjemníme máslem. Roštěnky na talíři přelijeme šťávou.
Přílohy: smažené hranolky, krokety, rýže
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Zdena,
Zobrazeno 2 659x
Komentáře receptu Plněné roštěnky s Hermelínem
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!