Plněné roštěnky s Hermelínem

Suroviny

(pro 4 osoby)
600 g roštěnce (4 plátky)
sůl
Vegeta speciál
120 g Hermelínu
70 g oleje
80 g kečupu
80 g bílého jogurtu
40 g ostré hořčice
vývar
kousek másla

recept nemá fotografii

Postup

Roštěnky více naklepeme, okraje nařízneme a plátek posypeme Vedetou. Na polovinu roštěnky položíme plátky Hermelínu, plátek přehneme, okraje sklepneme paličkou nebo sepneme párátkem. Osolíme a po obou stranách opečeme v horkém oleji. Měkké roštěnky vyjmeme. Do výpeku přidáme kečup, jogurt, hořčici a za stálého míchání prohřejeme. Podle potřeby zastříkneme troškou vývaru a zjemníme máslem. Roštěnky na talíři přelijeme šťávou.
Přílohy: smažené hranolky, krokety, rýže

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2 659x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Plněné roštěnky s Hermelínem


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist