Žírovnická roštěná s fazolkami
Suroviny
(pro 4 osoby)
600 g roštěnce
50 g slaniny
4 stroužky česneku
200 g sterilovaných fazolek
80 g šunky
Postup
Roštěnky mírně naklepeme a okraje nařízneme. Osolíme, opepříme a na horkém oleji po obou stranách opečeme. Měkké roštěnky vyjmeme. Slaninu nakrájíme na kostičky, oloupaný česnek jemně rozsekáme a obojí ve výpeku osmahneme. Přidáme okapané fazolky a na nudličky nakrájenou šunku a vše společně prohřejeme. Roštěnky dáme na talíř, rozdělíme na ně směs.
Přílohy: různě upravené brambory, hranolky, zelenina jako obloha
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Zdena,
Zobrazeno 3 412x
Komentáře receptu Žírovnická roštěná s fazolkami
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!