Farářovo tajemství

Suroviny

(pro 5 osob)
5 řízků z vepřové kýty nebo kotlet bez kosti (cca 750 g)
50 g másla
120 g sardelové pasty
nasekaná petrželka
na obalení: hladká mouka, 2 vejce, strouhanka
olej na smažení

náplň:
150 g mletého masa
1 vejce
5 ředkviček
sůl, pepř

recept nemá fotografii

Postup

Řízky nebo kotlety hodně rozklepeme. Máslo utřeme se sardelovou pastou a nasekanou petrželkou a touto směsí maso potřeme. Mleté maso smícháme s vejcem, nakrájenými ředkvičkami, solí a pepřem a směs rozdělíme doprostřed každého řízku. Plátek pak přehneme, mírně stiskneme, aby byl nižší a okraje sklepneme paličkou. Řízky pak obalíme v trojobalu, tzn. nejprve v hladké mouce, pak v rozšlehaných vejcích a nakonec ve strouhance. Smažíme zvolna po obou stranách dozlatova.
Příloha: bramborová kaše nebo vařené brambory, zelenina

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 8 673x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 5,00 (počet: 2) 5,00 2 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Farářovo tajemství


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist