Ďábelská treska
Suroviny
800 g tresky
2 zelené pálivé papriky
2 lžíce strouhanky
1 lžíce sekané petrželové natě
1 lžíce hořčice
1 citron
oregano
olej
sůl
mletý papř
Postup
Papriku a petrželovou nať nasekáme na velmi drobno, přidáme špetku organa, mletý pepř a sůl, hořčici a přidáme 3 lžíce oleje. Promícháme a potřeme tím tresku. Dáme do pekáčku, posypeme strouhankou a v horké troubě pečeme dozlatova.
Upečenou rybu podáváme obloženou dílky citronu.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 3 685x
Hodnocení receptu:
tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil
10
Komentáře receptu Ďábelská treska
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
reklama
Svíčková na smetaně
Recept na nejlepší české jídlo.
Recepty
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!