Ďábelská treska

Suroviny

800 g tresky
2 zelené pálivé papriky
2 lžíce strouhanky
1 lžíce sekané petrželové natě
1 lžíce hořčice
1 citron
oregano
olej
sůl
mletý papř

recept nemá fotografii

Postup

Papriku a petrželovou nať nasekáme na velmi drobno, přidáme špetku organa, mletý pepř a sůl, hořčici a přidáme 3 lžíce oleje. Promícháme a potřeme tím tresku. Dáme do pekáčku, posypeme strouhankou a v horké troubě pečeme dozlatova.

Upečenou rybu podáváme obloženou dílky citronu.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 3 685x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Ďábelská treska


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist