Krůtí řízky v těstíčku s rajčatovou omáčkou

Suroviny

4 krůtí řízky
1 cibule
15 g hladké mouky
stroužek česneku
2 vejce
lžíce olivového oleje
50 g parmazánu
1 lžíce rajského protlaku
1/8 l zeleninového vývaru
100 ml mléka
2 lžíce másla
500 g rajčat
250 g žampionů
sůl, pepř

recept nemá fotografii

Postup

Řízky osolíme, opepříme a obalíme v mouce. Z vajec, parmazánu, zbývající mouky, mléka, soli a pepře rozmícháme hladké těstíčko. Rajčata nakrájíme na kostičky, cibuli a česnek nadrobno nakrájíme a společně s oloupanými nakrájenými žampiony podusíme 2-3 minuty na rozehřátém oleji. Přimícháme protlak, rajčata, vývar a zvolna vaříme asi 10 minut. Osolíme a opepříme. Řízky protáhneme těstíčkem a při střední teplotě smažíme na másle po každé straně asi 15 minut. Podáváme s omáčkou.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 4 073x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 9,50 (počet: 2) 9,50 2 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Krůtí řízky v těstíčku s rajčatovou omáčkou


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist