Vepřové na pivu a sušeném ovoci

Suroviny

800 g vepřové kýty
100 g mix sušeného ovoce
200 ml černého piva
3 lžíce mandlových lupínků
2 lžíce oleje
sůl
pepř

recept nemá fotografii

Postup

Ovoce namočíme do vody a necháme nabobtnat. Maso omyjeme, osušíme a osolíme, opepříme a opečeme na oleji. Zalijeme 200 ml vody a trochou piva a necháme přejít varem. Maso dusíme při mírné teplotě asi 75 minut. Během této doby maso obracíme a dle potřeby podléváme vodou a pivem. Před koncem dušení přidáme do šťávy prášek k vepřovému masu a povaříme.

Ovoce omyjeme, nakrájíme na kousky a po hodině dušení přidáme k masu. Hotovou šťávu osolíme, opepříme. Mandle nasucho orestujeme.

Jídlo upravíme na talíře a ozdobíme tymiánem. Jako přílohu můžeme dát mrkev.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2 834x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Vepřové na pivu a sušeném ovoci


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist