Kuchařčino tajemství

Suroviny

600 g vepřové pečeně bez kosti
100 g chleba
50 g másla
20 g sušených hub
1 žloutek
100 g růžičkové kapusty
100 g fazolových lusků
tymián
mletý pepř
slunečnicový olej

OMÁČKA:
150 ml smetany
100 g cibule
30 g česneku
5 ml oleje
majoránka
pepř
sůl

recept nemá fotografii

Postup

Maso osolíme, opepříme a prudce na pánvi na oleji orestujeme. Necháme okapat a dáme do pekáčku. Chleba i s kůrkou nasekáme na kostičky, přidáme k němu předem namočené houby, rozpuštěné máslo, tymián a pepř a žloutek a vše dobře promícháme a dáme na vrchní část opečeného masa. Pekáček dáme do vyhřáté trouby na 180 °C a pečeme nezakryté asi 25 minut.

Zeleninu očistíme a krátce povaříme v osolené vodě, příp. zeleninovém vývaru.

Na oleji necháme zesklovatět nadrobno nakrájenou cibuli a česnek, přidáme majoránku, osolíme, opepříme a krátce povaříme do zhoustnutí.

Maso podáváme lehce přelité omáčkou a doplněné zeleninou.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 3 937x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 8,00 (počet: 1) 8,00 1 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Kuchařčino tajemství


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist