Svíčkové medailonky na divoko
Suroviny
400g hovězí svíčkové
150g červené cibule
150g mražených hub
50 ml vody
150 ml červeného vína
1ks Vitana Natur bujon hovězí
1 lžíce hladké mouky
divoké koření
olivový olej
brusinky
Postup
Plátky masa ochutíme divokým kořením a na rozehřátém olivovém oleji opečeme dozlatova. Maso vyjmeme a na vypečené štávě orestujeme nakrájenou cibuli a houby. Zaprášíme moukou a zalijeme vodou a červeným vínem. Přidáme bujon a vše promícháme. Poté vložíme opět maso a provaříme ještě cca 3 minuty.
Servírujeme s bramborovými placičkami a zdobíme brusinkami.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Online kuchařka,
Zobrazeno 3 556x
Komentáře receptu Svíčkové medailonky na divoko
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!