Pstruzi na mandlích

Suroviny

4 pstruzi
80 g mandlových lupínků
1 kelímek zakysané smetany
šafrán
bílý pepř
máslo
sušená citronová kůra
olivový olej
hladká mouka

recept nemá fotografii

Postup

Ryby důkladně omyjeme, očistíme, zbavíme šupin a osušíme. Trošku osolíme, posypeme pepřem a sušenou citronovou kůrou. Obalíme je v hladké mouce a krátce na rozehřátém másle osmažíme. Ryby přendáme na pekáček, dle potřeby pokapeme olivovým olejem a v mírně vyhřáté troubě propečeme.

Mandlové lupínky opražíme dozlatova. Do smetany přidáme trochu citronové kůry, přidáme špetku šafránu a lžičku olivového oleje. Promícháme.

Pstruhy dáme na talíř, podlijeme je smetanovou omáčkou a posypeme mandlemi. Podáváme s dílky citronu a s americkými brambory.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 3 004x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Pstruzi na mandlích


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist