Jehněčí kotlety se sýrem
Suroviny
600 g kotlet
1 cibule
150 g šunky
2 žloutky
2 lžíce smetany
100 g másla
50 g sýra
zelená petrželka
pepř
sůl
Postup
Cibuli nakrájíme nadrobno, šunku také a smícháme dohromady společně se žloutky a smetanou. Opepříme, osolíme a přidáme nadrobno nasekanou petrželku. Silnější kotlety na okrajích i u kosti nařízneme a po jedné straně opečeme do červena. Dáme je do pekáčku opečenou stranou dolů. Neopečenou stranu potřeme připravenou smíchanou směsí, posypeme nastrouhaným sýrem, poklademe plátky másla a 15 minut zapékáme v rozehřáté troubě na 180 °C.
Podáváme s rýží nebo s bramborovou kaší.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 3 013x
Komentáře receptu Jehněčí kotlety se sýrem
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!