Kůzlečí nebo jehněčí na paprice

Suroviny

kůzlečí předek nebo část jehněčího předku
100 g másla
1 cibule
40 g polohrubé mouky
250 l kyselé smetany
sůl
paprika

recept nemá fotografii

Postup

Cibuli nakrájíme nadrobno a zpěníme jí na másle. Na ní dáme osolené naporcované maso, trošku podlijeme a dusíme do změknutí. Dle potřeby podléváme vodou. Když je maso skoro měkké, necháme ho vysmahnout, aby šťáva dostala dobrou barvu, okořeníme paprikou, znovu podlijeme a když se začne vařit, zalijeme smetanou, ve které jsme rozkvedlali mouku. Chvíli povaříme. Do omáčky můžeme ještě před přidáním smetany dát 1 lžičku rajčatového protlaku.

Podáváme s brambory, těstovinami, ryží nebo i noky.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 3 240x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 5,00 (počet: 1) 5,00 1 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Kůzlečí nebo jehněčí na paprice


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist